Onze werkwijze en materieel

We zijn gespecialiseerd in glaslogistiek en dan met name in het vervoeren van glas dat wordt gebruikt in de bouw, in kozijnen, ramen en deuren. Het glas wordt vervoerd op een glasbok. Vanaf de fabrikant kunnen alle bouwmaterialen rechtstreeks worden afgeleverd. Of de bestemming een bouwplaats is, een woning of bij de groothandelaren, ze worden op efficiënte wijze bij uw bestemming bezorgd.

Wij zetten bakwagens in voor glaslogistiek

In ons wagenpark beschikken we voor de glaslogistiek over bakwagens met middenas aanhangwagens en over bakwagens met autolaadkranen. Het grote voordeel van de bakwagen met autolaadkraan is om zonder aanhanger de stad in te rijden. Hierdoor kunnen we op krappe plekken komen, zoals de binnensteden. Alle bakwagens zijn voorzien van een milieuvergunning waarmee het hart van het centrum kan worden bereikt, zoals Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. De capaciteit van de autolaadkranen varieert van 18,5 ton per meter (t/m) tot en met 24 ton per meter. De bakwagens zijn zeer slim opgebouwd en zijn uitgevoerd met middenas aanhangwagens met een laadvloerhoogte van 85 cm tot 1 meter.

 

Dieplader en autolaadkraan

In ons wagenpark beschikken we over verschillende diepladers en vlakke opleggers: 2/3 assige semi’s diepladers/vlakke met Kennis/Hiab 16R/18R verrijdbare autolaadkraan en kooiaap (meeneemheftruck) met laadvloerhoogtes die variëren tussen 1.00m en 1.40m.

3 assige gestuurde semi diepladers:

- 2e en 3e as gedwongen (mechanisch) gestuurd
- Voorste as liftas
- Houten vloer
- Aluminium zijborden 600mm hoog (lading zekerheid)
- Rongenplan
- 3m hoge ladingscapaciteit
-13,60m aan laadmeters

Kranen op de semidiepladers:

Kennis 16R/71-3:

- 3x uitschuifbare giek (7,10 mtr)
- Joysticks/hendels
- Volautomatische hydraulische steunpoten

Hiab 165R:

- 2 en 3x uitschuifbaar
- Joystick /hendels
- Hydraulische steunpoten
- Verrijdbaar over de oplegger
- De kranen worden jaarlijks gekeurd

Dieplader met kooiaap:

Ook beschikken we over opleggers semi met kooiaap voor de plekken waar met de vrachtauto niet te komen is. Dan word de meeneemheftruck gebruikt om het laatste stukje naar de gewenste plek van de klant te brengen.

Specificaties kooiaap:

- Driewiel aangedreven
- Hefcapaciteit van 3 ton
- Geschikt voor Off Road (bouwplaatsen)
- Moeiteloos manoeuvreren op een kleine ruimte

Met onze diepladers en autolaadkranen kunnen wij in al uw behoeften voorzien in zowel glaslogistiek als ander transport. U staat bij ons altijd centraal door dagelijks garant te staan voor goede service en betrouwbaarheid.