Nachrichten

unsere neuesten Nachrichten

Vacature combi-chauffeur

22 oktober 2021

???????????? ???????????????????? ????
???????????? ???????? ???????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????? '???????????????? ????????????????????????????' ???????? '???????????????? ????????????????????????'? ???????????????????????????????????? ????????????????? ☕️

Voor de ????????????????????????????????????????????????, de ???????????????? ???????????????????????? en de ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????? worden de truck met aanhangwagen combinaties ingezet. Deze auto's zijn voorzien van autolaadkranen en geven ons de mogelijkheid om het glas ten alle tijde bij de klant af te kunnen leveren. Zodra de plekken niet bereikbaar zijn met het hele span, wordt de aanhangwagen afgekoppeld en de weg met enkel de truck vervolgd. Door een laadvloerhoogte van 85cm tot 1 meter zijn ze ook geschikt voor het vervoeren van hoge bokken????

???????????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ???????? ????????????????? ???????????????? ???????????? ????????????????????????:
Wij zoeken een chauffeur die zelfstandig te werk kan gaan. Het gaat om, vanzelfsprekend, breekbare lading wat zorgvuldig geladen en gelost dient te worden.
► Het werkgebied is heel Nederland
► Het betreffen voornamelijk dagritten
► Met de autolaadkraan laad en los je de auto altijd zelf.
► De standplaats is Oosterwolde (Frl.)

Neem bij vragen of interesse contact met ons op via:
???? [email protected]
☎️ 0516-745027
 

Möchten Sie Ihr Glas mit Hatzmann Betten transportieren?

Weitere Informationen? Start