Glastransport

Vakkundig en veilig vervoerd

Glastransport: uw glas vakkundig en veilig vervoerd

Hatzmann-Betten is gespecialiseerd in glastransport. Wilt u glas transporteren? Wij hebben ons gericht op de logistiek van glas dat in de bouw gebruikt wordt. Onze transportmiddelen zijn ingericht op het vervoeren van glas. Hatzmann-Betten is hierin gespecialiseerd met behulp van tien open trailers met verrijdbare kranen. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij denken met u mee in het voorzien van nieuw materiaal, volgen de laatste innovaties en stemmen daar onze aanschaf van materialen op af voor het glas transport.

Glas transport in betrouwbare handen

Wanneer u bij een transport glas wilt vervoeren kan Hatzmann-Betten met het huidig bestaande wagenpark voldoen aan al uw wensen en eisen. Een aantal vrachtwagens is uitgerust met zwaardere kranen die zware lasten kunnen verplaatsen. Ook zijn wij in het bezit van bakwagens met aanhangwagens met een vaste kraan, waardoor wij ook bij moeilijk bereikbare plaatsen tijdens het transporteren van glas kunnen komen. Hierdoor is het mogelijk om de werkzaamheden uit te voeren in krappe ruimtes. Wij staan garant voor een goede aflevering tijdens het glastransport.

Uw glas transport veilig op weg met onze chauffeurs

Onze chauffeurs zijn VCA-gecertificeerd, werken met gekeurde spanbanden en hebben gekeurde, zelfsluitende haken om te kunnen laden. Elke chauffeur heeft een digitale camera bij zich. Als bij het transport glas is gelost, wordt er een foto van gemaakt. Als u vragen heeft over een breuk, kunnen we direct reageren. Wij proberen zoveel mogelijk chauffeurs op vaste routes in te plannen. Onze chauffeurs kennen dus hun klanten en zijn op de hoogte van hun wensen. Glas transporteren wordt dagelijks uitgevoerd door het gehele land en onze ervaren chauffeurs zorgen voor een snelle levering.

Uw glas vervoeren met Hatzmann Betten?

Meer informatie? Start