Internationaal transport

Internationaal transport

Hatzmann-Betten is een internationaal transportbedrijf, gevestigd in Oosterwolde. We rijden zowel binnen als buiten Europa maar zijn voornamelijk actief in Nederland, Duitsland en België. Onze chauffeurs zijn allemaal gekwalificeerd en rijden zoveel mogelijk op vaste routes zodat de communicatielijnen kort blijven. Betrouwbaar en efficiënt: daar staan wij voor!

Wilt u weten waar u ons voor in kunt zetten? Hieronder hebben wij al onze diensten overzichtelijk weergegeven.  

Glastransport

Hatzmann-Betten is gespecialiseerd in glastransport en richt zich hierbij met name op de logistiek van glas dat bestemd is voor de bouw. Met open en gesloten trailers met verrijdbare kranen en kooiaap kunnen wij u zeker van dienst zijn. Zelfs in krappe ruimtes! Ook kunt u ons inzetten om glasblokken te vervoeren omdat onze auto’s hier op zijn ingericht.

Bouwmaterialen transport

Heeft u een transportbedrijf nodig voor het vervoeren van bouwmaterialen naar een bouwplaats? Dan bent u bij Transportbedrijf Hatzmann-Betten aan het juiste adres! Wij transporteren allerlei soorten bouwmaterialen. Van kozijnen tot gevelconstructies. Ook kunnen wij bouwmaterialen direct vervoeren van de fabrikant naar de desbetreffende bouwplaats.

Speciaal transport

Hatzmann-Betten rijdt met één auto bij Holtrop-Van der Vlist, in het speciaal transport. Wij vervoeren door heel Europa en enkele landen daarbuiten.

Wilt u meer weten over hoe wij werken en welke auto’s wij in ons wagenpark hebben? Bekijk dan onze pagina werkwijze en materieel. Hier zijn alle specificaties van onze auto’s op een overzichtelijke manier weergegeven. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u weten wij wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op want onze medewerkers helpen u graag.

Uw glas vervoeren met Hatzmann Betten?

Meer informatie? Start