Bouwmaterialen transport

Bouwmaterialen transport

Heeft u bouwmaterialen vervoer nodig naar de bouwplaats? Wij regelen het voor u. Wij vervoeren allerlei soorten bouwmaterialen: lege kozijnen/puien, gevelelementen, aluminium, stalen en kunststof gevelconstructies. We kunnen uw bouwmateriaal vervoeren vanaf de fabrikant tot op de bouwplaats, bij u thuis of naar groothandelaren. Hierbij werken wij zo efficiënt mogelijk. Zo wordt u altijd van het beste advies voorzien. Wij kunnen dankzij onze jarenlange ervaring uw bouwmaterialen transport met zorg leveren.

Bouwmaterialen transport op een efficiënte manier

Wat betreft het bouwmaterialen transport zoekt Hatzmann-Betten altijd naar de meest efficiënte oplossing. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een kraantrailer en een kooiaap. Zo kunnen we na het vervoer bouwmaterialen eenvoudig lossen op uw plaats van bestemming. Hierdoor zijn onze chauffeurs geheel zelfstandig en dat scheelt in de laad- en lostijd. Daarnaast kan het bouwmateriaal vanaf de zijkant van de trailer gelost worden, dus de grootte van uw bouwmaterialen zijn geen probleem. Bovendien bevat een aantal van onze trailers zwaardere kranen. Hiermee kunnen we ook zware lasten verplaatsen. Door onze efficiënte manier van werken wordt de wachttijd van uw bouwmaterialen transport verkort.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden over de verbetering in de logistiek naar uw bouwplaats. Voor iedere wens in bouwmaterialen transport kunt u terecht bij Hatzmann-Betten.

Uw glas vervoeren met Hatzmann Betten?

Meer informatie? Start